DURF IN JE EIGEN KRACHT TE STAPPEN

Leer jouw unieke, Persoonlijke Kracht kennen

Je hebt een heel gaaf (business) idee, maar weet niet waar je moet beginnen om dit uit te werken… I’ve got you! Wat maakt jou en jouw (toekomstige) bedrijf uniek? Welke (verborgen) kwaliteiten bezit je en hoe kan je die inzetten om je (ondernemers)dromen waar te maken? Met deze creatieve, kleurrijke persoonlijkheidscoaching krijg je antwoord op deze vragen!

Krachtig en authentiek jezelf zijn

Als ondernemer draait het allemaal om jou: jij bent de kern van en de drijvende kracht achter jouw bedrijf. Succes behaal je dan ook door krachtig en authentiek jezelf te zijn. Door volledig te omarmen waar je voor staat en dat uit te stralen naar anderen. Maar daar loop je nu nog op vast… Herkenbaar?

=

Je wil een nieuwe weg inslaan

Je zit al een tijdje vast in je huidige situatie, maar je hebt behoefte aan een frisse wind. Je hebt een super tof idee en bent er eindelijk klaar voor om daar volledig voor te gaan. Tijd voor iets anders!

=

Je wil direct actie

Je bent al een behoorlijke tijd aan het sleutelen geweest en bent klaar met wachten. Je wil nú verandering in de zaak en gaat het liefst vandaag nog aan de slag met jouw nieuwe (bedrijfs)concept.

=

Je hebt een confidence boost nodig

Je wil wel aan de slag met je (nieuwe) business, maar je durft stiekem nog niet zo goed. Zitten mensen wel te wachten op mij en mijn idee? Kan ik wel van waarde zijn voor ze? Kortom, jij kan wel een flinke confidence boost gebruiken. 

LOOK NO FURTHER…

Wat levert de Persoonlijke Kracht-sessie je op?

=

Inzicht

Jouw unieke krachten en de USP’s van jouw (nieuwe) bedrijf op een presenteerblaadje krijgen, hoe fijn is dat? Door de Persoonlijke Kracht-sessie krijg je inzicht in wat jou als mens én als ondernemer vormt, wat jou drijft en welke kleuren daarbij passen. Bereid je voor op veel ‘Aha!–momenten.

=

Zelfvertrouwen

Wat kan je nu meer zelfvertrouwen geven dan van een ander horen wat jou uniek maakt als persoon en waar je goed in bent? Precies! Na de sessie blaak jij van het zelfvertrouwen en weet je precies wie jij bent als persoon en waar jij met jouw onderneming voor staat. 

=

Praktische tips

Natuurlijk blijft het niet alleen bij informatie. Je wil immers ook weten hoe je met die informatie verder kan. De praktische tips zijn dan ook het klapstuk om jou te helpen de volgende stap(pen) te zetten. 

HOW IT WORKS

Mijn werkwijze

Intake

Als het goed is heb je jouw intakegesprek al met Hester gehad. Op basis daarvan spreken Heser en ik met elkaar door waar we tijdens deze reading de focus op gaan leggen. Heb ik nog extra informatie van je nodig? Dan neem ik even kort (telefonisch) contact met je op om het eea door te spreken. Uiteraard ontvang je van mij ook de link om de Persoonlijke Kracht-test te maken.

De Persoonlijke Kracht-test

Na het maken van de test duiken we samen dieper de resultaten in. We gaan kijken naar wat jouw unieke krachten zijn en hoe je die strategisch kan inzetten voor jouw nieuwe bedrijfsconcept. Dat doen we aan de hand van kleuren, die je kan gebruiken om krachtig en authentiek (online) zichtbaar te zijn. De sessie duurt +-2 uur. 

Jouw persoonlijke roadmap

Na de Persoonlijke Kracht-sessie ontvang je van mij jouw persoonlijke roadmap, een document waarin je alle informatie over jouw krachten en de bijbehorende actiepunten kan terugvinden. Dit document kan je gebruiken als leidraad tijdens jouw traject met Hester.

TIJD OM IN ACTIE TE KOMEN

Je kan het natuurlijk ook nog zelf proberen…

Maar laten we eerlijk zijn: je loopt al lange tijd vast en komt er zelf maar niet uit. Je hebt iemand nodig om je de weg te wijzen. Om je (weer) te laten inzien waar jouw krachten en kwaliteiten liggen. Om je het inzicht te geven hoe je die kan inzetten om jouw doelen te bereiken. Want soms weet je even niet goed meer hoe je nu precies verder moet. Je twijfelt over wat je volgende stap moet zijn. Dankzij de Persoonlijke Kracht-coaching kan ik je laten zien hoe je in de kern in elkaar zit en waar jouw vlammetje van gaat branden, zodat je jouw (online) profilering ijzersterk kan neerzetten en mensen kan meenemen in jouw missie. 

HEB JE NOG VRAGEN?

Frequently Asked Questions

Waar is de Persoonlijke Kracht-coaching op gebaseerd?

In de Persoonlijke Kracht-coaching worden elementenleer en kleurenleer gecombineerd om jou inzicht te geven in hoe jij als persoon in elkaar zit en hoe je dat kan vertalen naar jouw business. Als Persoonlijke Kracht-coach laat ik jou kennismaken met de kleuren die jou als persoon typeren en de psychologie die daarachter zit. Zo kan jij die kleuren gaan gebruiken om in jouw kracht te gaan staan en je dromen waar te maken!

Wat maakt de Persoonlijke Kracht-test anders dan andere persoonlijkheidstesten?

De Persoonlijke Kracht-test is voornamelijk gefocust op het uitlichten van jouw unieke krachten en besteedt minder aandacht aan jouw eventuele minpunten. Daarnaast krijg je direct een heel praktische en effectieve tool mee om gelijk met jouw kernkrachten aan de slag te gaan: kleur! Ideaal voor oa je personal branding… 😉

INVESTERING

Wat kost de Persoonlijke Kracht-coaching?

€179,-

Persoonlijke Kracht-sessie en persoonlijke roadmap met jouw eigen kleuren/krachten

excl. btw