TIJD VOOR EEN CREATIEVE SPARSESSIE

Laten we jouw business transformeren

Wil jij jouw bedrijf anders insteken of een nieuwe business opzetten , maar heb je geen behoefte aan een langdurig traject? Met mijn Colour Kickstart help ik je in 1 dag jouw volgende stap zetten!

Geef een boost aan jouw business

Soms kom je op een punt in je bedrijf dat alles wel loopt, maar er tegelijk iets schuurt. Je werkt meer in je bedrijf dan aan je bedrijf, je hebt (meer dan) genoeg werk, maar tegelijk voel je geen voldoening. Je wil iets doen wat je écht leuk vindt, wat helemaal bij jou past. Maar waar moet je beginnen….?

=

Je hebt behoefte aan iets nieuws

Je zit al een tijdje vast in je huidige situatie, maar je hebt behoefte aan een frisse wind. Je wil nieuw leven blazen in jouw huidige business, een nieuwe aanpak creëren of je focus volledig verleggen. Tijd voor iets anders!

=

Je weet niet welke stap je moet gaan zetten

Je speelt met allerlei ideeën, maar je weet niet goed wat de volgende stap moet zijn. Wat moet er eerst gebeuren om jouw business nieuw leven in te blazen. Hoe weet je nu wat je concreet moet doen om die transformatie te maken?

=

Je wil direct actie

Je bent al een behoorlijke tijd aan het sleutelen geweest en bent klaar met wachten. Je wil nú verandering in de zaak en gaat het liefst vandaag nog aan de slag met jouw (bedrijfs)transformatie.

LOOK NO FURTHER

Wat levert de Colour Kickstart je op?

=

Motivatie

Niets zo demotiverend als in een vicieuze cirkel belanden waar je niet meer uitkomt. Je wil wel verandering, maar weet niet hoe en gooit daarom het bijltje erbij neer. Met jouw unieke USP’s in handen en een concept wat volledig bij jou past, vind jij jouw motivatie om te rocken weer terug!

=

Focus

Als je het even niet meer weet is het verleidelijk om elke optie voor verandering aan te grijpen. Maar welke past nu echt het beste bij jou? Daar kom je tijdens de Colour Kickstart zonder twijfel achter.

=

Resultaat

Een idee blijft een idee zolang je er niet gericht iets mee doet. Na onze sessie ga jij weg met een concreet stappenplan zodat je direct aan de slag kan met het transformeren van jouw business. Een duidelijke (nieuwe) focus, een passende basis voor jouw branding en een step-by-step actieplan, wat wil je nog meer? 

HOW IT WORKS

Mijn werkwijze

Kennismaking

We starten met een kennismaking van 30 minuten om te kijken of de Colour Kickstart de juiste stap voor jou is. Als dat zo blijkt en we een match voelen, ontvang je van mij een vragenlijst en inloggegevens voor de PK-test om op voorhand van onze sessie in te vullen. 

Creatieve sparsessie

Het is zover! We plannen een dag in op locatie (dat kan bij jou óf bij mij) om samen aan de slag te gaan om jouw business te transformeren. Samen ontdekken we waar jouw hart sneller van gaat kloppen en waar jij stappen in wil gaan zetten, maar natuurlijk ook hóe je dat kan doen.

Jouw personal roadmap

Na onze sessie ontvang je van mij jouw personal roadmap, een verslag waarin alles genoteerd staat wat we tijdens de sessie hebben besproken, inclusief actiepunten. Dit wordt jouw gids op de weg die je de komende tijd gaat afleggen om jouw succes te bereiken.

Terugblik

Een maand na onze Colour Kickstart hebben we een online meeting om te bespreken hoe je er nu voor staat. Wat heb je meegenomen uit de sessie, hoe gaat het met je actieplan en waar heb je wellicht nog wat bijsturing of hulp bij nodig?

HEB JE NOG VRAGEN?

Frequently Asked Questions

Waar bestaat het concrete eindproduct van de Colour Kickstart uit?

Een concreet plan waar je direct mee aan de slag kan: jouw business haarscherp en authentiek, inclusief jouw missie/visie, het profiel van jouw ideale klant én een concreet stappenplan wat je kunt volgen om een ware transformatie te bewerkstelligen. Ook bied ik je de mogelijkheid om via partnerondernemers een branding en/of website te laten (her)ontwikkelen, zodat je daar ook direct mee verder kunt. Klinkt goed, toch? Wist je trouwens dat ik je ook kan helpen met content die in lijn is met jouw authentieke business?

Waar vindt de Colour Kickstart plaats?

Dat is helemaal afhankelijk van wat jij prettig vindt! Wellicht heb je een eigen kantoorruimte en wil je daar de sessie plaats laten vinden. Misschien vind je het fijner om bij jou in de buurt een locatie te reserveren. Of lijkt het je leuk om op een locatie bij mij in de buurt (omgeving Den Haag/Westland) af te spreken. Dat kunnen we allemaal bespreken tijdens onze kennismaking!

Voor wie is de Colour Kickstart bedoeld?

De Colour Kickstart is voor twee verschillende ondernemers: ondernemers die al een bedrijf hebben, maar voelen dat dit bedrijf niet (meer) matcht met hen als persoon óf ondernemers die een bedrijf willen starten, maar niet goed weten waar ze in uitblinken en waar ze de focus op moeten leggen. De Colour Kickstart kan helpen om richting te vinden en een bedrijf – al dan niet nieuw – neer te zetten wat volledig in lijn staat met jou als persoon. 

Kan ik ook in termijnen betalen?

Dat kan zeker! Je hebt de mogelijkheid om de betaling in twee termijnen te voldoen, dus spreek deze wens uit tijdens onze kennismaking als je hier gebruik van wil maken. 

INVESTERING

Wat kost de Colour Kickstart?

€979,-

1 dagsessie
Terugbliksessie (na 1 mnd)

 

Duiken in jouw potentieel en direct een actieplan creëren om ermee aan de slag te gaan. Waar ga jij van AAN en welke stappen kan je zetten om dat in je business te implementeren? 


excl. btw voor ondernemers, incl. 21% btw voor particulieren