WELKOM

Hi, ik ben Rachel!

Als Creative Colour Consultant zet ik me in om jou en/of jouw bedrijf in je kracht te zetten, zodat je kan stralen met wat je ook doet! Keuzes maken is nooit mijn strong suit geweest en ik vind heel veel verschillende dingen leuk: schrijven, vertalen, coachen, brainstormen, concepten ontwikkelen, you name it. Deze creatieve passies – en met name de diversiteit daarin – zijn mijn krachten, de dingen die ik het allerliefst doe en waar ik enorm veel energie van krijg! Persoonlijke ontwikkeling is altijd de rode draad geweest in alle projecten en ondernemingen waar ik me op heb gestort en ik vind (zelf)reflectie een van de allerbeste (leer)tools die er zijn. Nu hou ik me dus niet alleen meer bezig met mezelf ontwikkelen, maar help ik andere (creatieve) geesten om zichzelf te (her)ontdekken en hun dromen/doelen te bereiken door in hun eigen kracht te gaan staan. 

IK WERKTE AL SAMEN MET

EEN PAAR FUN FACTS

Get to know me

Z

KEUZES MAKEN DOE IK NIET GRAAG

Ik vind enorm veel verschillende dingen leuk en doe het liefst de hele dag van alles en nog wat – ik heb afwisseling nodig!

Z

MIJN ULTIIEME DOEL...

Is om een boek (of misschien wel meerdere) te schrijven en te laten publiceren. Hoe fantastisch zou dat zijn?!

Z

IK KAN NIET ZONDER...

Mijn Notities-app en planners. Ik heb minstens 20 notitieboekjes en ik heb er altijd wel eentje bij me voor als ik een nieuwe idee krijg.

Z

IK BEN ENORM DANKBAAR...

Dat ik dagelijks mag doen wat ik het allerleukst vind! En natuurlijk dat ik daarna thuis mag komen bij mijn man en mijn dochtertje – de perfecte combinatie als je het aan mij vraagt.

HET BEGIN

HOE MIJN BEDRIJF IS ONTSTAAN

Als jong meisje was ik er altijd al over uit: later wil ik schrijver worden. Na mijn tweetalige middelbareschoolopleiding besloot ik dan ook om een bachelor Media & Cultuur te gaan doen en uiteindelijk behaalde ik een master in Communicatie- en Informatiewetenschappen, met als specialisatie Schrijven en Vertalen. Like I said, ik wist goed wat ik wilde. Dacht ik. Na een redactiestage bij Women’s Health begon ik als freelance tekstschrijver en vertaler en werkte ik aan allerlei verschillende opdrachten. Tot ik in 2018 in een burn-out terechtkwam. Ik had te veel hooi op mijn vork genomen, werkte lange dagen en kon geen keuzes maken tussen de verschillende dingen die ik deed. Mijn burn-out floot me enorm terug en na een lange zoektocht en grondige zelfreflectie realiseerde ik me dat het juist mijn kracht is dat ik zoveel dingen leuk vind. Het is mijn kracht dat ik geen keuzes kan maken, omdat ik daardoor op creatief vlak heel all-round ben. Daar moest ik slim gebruik van maken!

In 2020 besloot ik dan ook om me niet langer alleen op schrijf- en vertaalwerkzaamheden te richten en coaching op te pakken. Dit bood me de mogelijkheid om zoveel meer te doen dan ik eerder had gedaan! Ik behaalde mijn certificaat tot Persoonlijke Kracht-coach en ging kleuren bewuster inzetten, zowel voor mezelf als voor de cliënten/opdrachtgevers waar ik mee samenwerkte. Het besef dat ik geen keuzes hoefde te maken om volledig in mijn kracht te staan deed me enorm goed en dus besloot ik in 2022 verder te gaan onder de noemer Creative Colour Consultant: een adviserende (en deels uitvoerende) rol waarin ik op allerlei verschillende creatieve vlakken anderen kan helpen om in hun kracht te gaan staan. Vroeger wist ik nooit hoe ik anderen moest vertellen wat ik deed – ik had stiekem behoorlijk wat verschillende functietitels – maar inmiddels kan ik met trots delen wat voor prachtig beroep ik heb. En dat gevoel wil ik jou ook graag geven. Zullen we kennismaken?

WHAT ARE YOU WAITING FOR?

Deze gratis tools helpen jou verder 

Lees inspiratie-artikelen op mijn blog

Boordevol tips, tricks, anekdotes & ervaringen

de-successchrijver-podcast

Luister naar mijn podcast

Over (creatief) ondernemerschap, succes en in je kracht staan

Plan een Creative Coffee Call in

Een creatieve spar-/kennismakingssessie van 30 minuten