Creativity is my superpower

Als creatieve duizendpoot met een voorliefde voor persoonlijke ontwikkeling is het mijn missie dat jij kan stralen met wat jij het allerliefste doet. En daar kan ik je op verschillende manieren mee helpen!

Wil je een creatieve samenwerking met mij aangaan? Plan dan een vrijblijvende Creative Coffee Call in zodat we kennis kunnen maken.

 

True Colours-traject

OMARM JOUW EIGEN KRACHT

Volledig in jouw eigen kracht staan door de dingen te doen zoals jij het liefste wil en het beste bij je past. Dat klinkt fantastisch, toch? Met het True Colours-traject combineer ik de elementenleer met de kleurenleer om erachter te komen wat jou als persoon uniek maakt en hoe jij meer in je kracht kan gaan staan, bijvoorbeeld door kleur bewust in te zetten.

Colour Kickstart

VAN VAAG IDEE TOT CREATIEF CONCEPT

Je wil je eigen creatieve business starten, maar loopt vast: waar moet de focus komen te liggen? Wat past precies bij mij? Hoe moet mijn ideale klant eruit komen te zien? Met mijn Colour Kickstart help ik je antwoord te geven op deze vragen. Op een creatieve manier, uiteraard. Het resultaat? Een concreet uitgewerkt – en natuurlijk heel tof – creatief concept én een actieplan om verder aan de slag te kunnen.  

Colourful Content

LAAT JEZELF VAN JE BESTE KANT ZIEN

Jij hebt een unieke kracht en een uniek bedrijf, wat je in spotlights wil zetten. Met ijzersterke content die volledig in lijn ligt met jouw missie en visie onderscheid jij je van de massa. Op basis van jouw True Colours (her)schrijf ik jouw creatieve content, van je websiteteksten en social media posts tot nieuwsbrieven en andere commerciële uitingen.