DURF IN JE EIGEN KRACHT TE STAPPEN

Leer jouw True Colours kennen

Wat maakt jou uniek als persoon? Welke (verborgen) kwaliteiten bezit je en hoe kan je die nog beter inzetten om je (creatieve) dromen waar te maken? Met deze creatieve, kleurrijke persoonlijkheidscoaching krijg je antwoord op deze vragen!

De sleutel tot succes zit in jou – zullen we hem samen vinden?

Iedereen verlangt wel ergens naar. Maar hoe we ons verlangen kunnen behartigen is een vraag waar we ‘s nachts wakker van kunnen liggen. Hoe fijn zou het zijn als je dat kan doen op een manier die moeiteloos aanvoelt? Je bent er namelijk klaar mee om overal aan te moeten trekken of constant aan jezelf te twijfelen bij iedere stap die je zet. Herkenbaar?

=

Je bent jouw pad/purpose kwijt

Lang heb je een bepaalde weg bewandeld, maar dat voelt niet meer als het juiste pad. Je wil een nieuwe weg inslaan, maar je weet niet waar je moet beginnen.

=

Je twijfelt aan je eigen kunnen

Waar ben je nu eigenlijk goed in? Wat maakt je uniek als persoon? Je bent het spoor soms een beetje bijster en bent op zoek naar de kwaliteiten waar je altijd op terug kan vallen. 

=

Je weet niet hoe je verder moet

Je loopt constant vast op dezelfde vragen en blijft rondjes draaien. Je hebt iemand nodig die je kan helpen dit patroon te doorbreken. 

LOOK NO FURTHER…

Wat levert de True Colours-analyse je op?

=

Inzicht

Jouw unieke krachten op een presenteerblaadje krijgen, hoe fijn is dat? Door de True Colours-analyse krijg je inzicht in wat jou vormt, wat jou drijft en welke kleuren daarbij passen. Bereid je voor op veel ‘Aha!–momenten.

=

Zelfvertrouwen

Wat kan je nu meer zelfvertrouwen geven dan van een ander horen wat jou uniek maakt als persoon en waar je goed in bent? Precies! Na het traject blaak jij van het zelfvertrouwen en weet je precies wie jij bent als persoon (en dus ook als creatieveling). 

=

Actieplan

Natuurlijk blijft het niet alleen bij informatie. Je wil immers ook weten hoe je met die informatie verder kan. Een plan de campagne is dan ook het klapstuk om jou te helpen de volgende stap(pen) te zetten en jouw kwaliteiten te implementeren in jouw leven. 

HOW IT WORKS

Mijn werkwijze

De Persoonlijke Kracht-test

Je ontvangt van mij alle gegevens voor het maken van de Persoonlijke Kracht-test. Deze test bestaat uit +- 40 vragen over jou en je persoonlijkheid. Het maken van de test duurt ongeveer 30 minuten. 

Jouw persoonlijke roadmap

Na het maken van de test duiken we in een sessie samen dieper de resultaten in om erachter te komen wat jouw verlangen is, welke unieke kwaliteiten je bezit en hoe je die kan inzetten (dmv kleur) om meer in je kracht te gaan staan en dat verlangen te behartigen. Na afloop ontvang je van mij jouw persoonlijke roadmap met daarin de actiepunten uit de sessie verwerkt.  

Terugblik

Een maand na afloop van de sessie hebben we nog een online meeting om te kijken naar wat je uit het traject hebt meegenomen en hoe het ervoor staat met jouw actieplan. Dit is hét moment om vragen te stellen en bij te sturen waar nodig. Al mag je me tussendoor natuurlijk ook altijd mailen als je ergens op vastloopt!

TIJD OM IN ACTIE TE KOMEN

Je kan het natuurlijk ook nog zelf proberen…

Maar laten we eerlijk zijn: je loopt al lange tijd vast en komt er zelf maar niet uit. Je hebt iemand nodig om je de weg te wijzen. Om je (weer) te laten inzien waar jouw krachten en kwaliteiten liggen. Om je het inzicht te geven hoe je die kan inzetten om jouw doelen te bereiken. Want soms weet je even niet goed meer wat je nou precies wil. Je twijfelt over wat er bij je past. Dankzij de True Colours-sessie kan ik je laten zien hoe je in de kern in elkaar zit, waar jouw vlammetje van gaat branden en hoe je dat kan inzetten in jouw leven zodat jij het kan gaan runnen op jóuw voorwaarden. 

HEB JE NOG VRAGEN?

Frequently Asked Questions

Waar is de True Colours-analyse op gebaseerd?

In het True Colours-traject worden elementenleer en kleurenleer gecombineerd om jou inzicht te geven in hoe jij als persoon in elkaar zit. Als Persoonlijke Kracht-coach laat ik jou kennismaken met de kleuren die jou als persoon typeren en de psychologie die daarachter zit. Zo kan jij die kleuren gaan gebruiken om in jouw kracht te gaan staan en je dromen waar te maken!

Hoe weet ik of de True Colours-analyse bij mij past?

Vind je het interessant om een deep dive in jezelf te maken? Hou je van een creatieve, originele aanpak? Dan is deze analyse echt iets voor jou! Herken je je ook nog in de bovenstaande punten? Wacht dan niet langer en vraag een kleuranalyse bij mij aan via het onderstaande formulier! 

Waar vinden de sessies plaats?

In de regio Den Haag / Westland kunnen we op locatie afspreken om de sessies te doen. Als je jouw aanvraag hebt gedaan, kunnen we bespreken waar jouw voorkeur naar uitgaat en welke locatie handig is voor ons beiden. Liever online meeten? Dat kan natuurlijk ook altijd!

Wat maakt de Persoonlijke Kracht-test anders dan andere persoonlijkheidstesten?

De Persoonlijke Kracht-test is voornamelijk gefocust op het uitlichten van jouw unieke krachten en besteedt minder aandacht aan jouw eventuele minpunten. Daarnaast krijg je direct een heel praktische en effectieve tool mee om gelijk met jouw kernkrachten aan de slag te gaan: kleur!

Moet ik een bedrijf hebben voor deze analyse?

Absoluut niet! De analyse is heel waardevol als je ondernemer bent omdat het je – naast inzicht in jezelf – ook nog eens helpt je missie, visie, ideale klant en brandingkleuren vast te stellen. Maar ook als je geen bedrijf hebt kan deze analyse je helpen om in je kracht te gaan staan en jezelf sterk te presenteren aan de buitenwereld. 

INVESTERING

Wat kost een True Colours-traject?

€219,-

1 dagdeel (+- 3 uur)
Terugbliksessie (na 1 mnd)

Geef kleur aan jouw grootste verlangen en duik in jouw grootste kracht en de kracht die je in balans kan houden. Wat is echt jouw superpower?


excl. btw voor ondernemers, incl. 21% btw voor particulieren

Vraag een analyse aan

11 + 10 =