SAY HELLO

Heb je een vraag voor me? Laat dan een berichtje achter!

3 + 15 =

LOCATIE

Den Haag

OFFICE HOURS

Dinsdag-Donderdag: 9.00 – 17.00

MAILEN?

info@rachelkabelaar.com

QUESTIONS? I´VE GOT ANSWERS!

Veelgestelde vragen

Doe je ook aan workshops/trainingen?

Zeker! Je kan een workshop aanvragen voor een groep, of dat nu voor jouw team met werknemers/collega’s is of voor jouw mastermind-groep! Kijk hier voor de verschillende mogelijkheden. 

Waar kan ik jouw tarieven vinden?

Alle diensten die ik aanbied zijn volledig maatwerk en helemaal afgestemd op jou als persoon en/of jouw bedrijf. Als je meer informatie wil, kan je me natuurlijk altijd een mail sturen met je vraag of het formulier hierboven invullen. Nog niet helemaal zeker wat ik voor je kan betekenen? Plan dan een vrijblijvend Creative Colour Call in!

Hoe weet ik wat jij voor mij kan betekenen?

Op creatief vlak kan ik meerdere dingen voor je doen. Ik snap dan ook helemaal dat je misschien niet weet wat voor jou de beste zet is! Plan daarom een Creative Colour Call met mij in – een online kennismaking – zodat we samen kunnen bespreken hoe ik jou het beste kan helpen.

Kunnen we ook op locatie afspreken?

Op het moment heb ik geen vast bezoekadres en plan ik mijn sessies online in. Heb jij behoefte hebt aan sessies op locatie? Dan kunnen we altijd kijken naar de mogelijkheden. Zo zou ik bij jou op kantoor langs kunnen komen of we kunnen op een externe locatie afspreken. Geef het dus vooral aan als je voorkeur uitgaat naar face-to-face afspreken.