ZELFINZICHT IS DE SLEUTEL TOT SUCCES

Leer de kracht van schrijven kennen

Wist je dat schrijven een enorm therapeutische werking heeft? Wanneer je als creatieve duizendpoot in je hoofd vastloopt met bepaalde vraagstukken, kan begeleid journaling dé uitkomst bieden. Wil jij de kracht van tekst leren kennen?

Met tekst jezelf succesvol schrijven – het kan!

Wat als je het even allemaal niet meer weet? Je twijfelt over waar je naartoe wil, wie je nu eigenlijk bent als persoon en hoe je nu verder moet. Doorsnee coachingsmethoden passen niet (goed) bij je, maar je weet wel dat je hier echt iets mee moet doen. Nu. Met deze creatieve vorm van coaching ga jij jouw volgende stap zetten, trust me.

=

Je zit veel in je hoofd

Er spoken allerlei gedachten door je hoofd en je ervaart constante chaos. Je kan je hersenen niet of moeilijk uitzetten en je ligt ’s nachts vaak te piekeren in bed.

=

Je worstelt met wie je bent

Jouw vraagstuk gaat dieper. Je bent kwijt wie je in de kern bent, waar je goed in bent en wat er bij je past. Je bent zoekende naar jouw unieke identiteit.

=

Je bent zoekende naar jouw volgende stap

Je blijft constant in cirkeltjes denken en weet niet hoe je dit patroon moet doorbreken. Je wil heel graag hieruit komen, maar je weet absoluut niet meer hoe.

LOOK NO FURTHER

Wat levert teksttherapie je op?

=

Inzicht

Weten wie je bent en waar je als persoon voor staat. Wat is belangrijk voor je? Waar streef je naar en waar hecht je waarde aan? Deze vragen ga je allemaal beantwoorden.

=

Rust

Je gedachten op papier zetten zorgt ervoor dat ze uit je hoofd komen. Dat levert je meer rust en overzicht op!

=

Zelfvertrouwen

Jezelf door en door kennen geeft je enorm veel zelfvertrouwen. Je weet waar je goed in bent (en waarin minder) en weet hoe je jouw sterke punten kan inzetten om jouw doel(en) te bereiken.

HOW IT WORKS

Mijn werkwijze

Kennismaking

We starten met een kennismaking tijdens een vrijblijvende Creative Coffee Call van 30 minuten om te kijken of teksttherapie de juiste tool is voor jou. Als dat zo blijkt en wij een match met elkaar voelen, stuur ik jou de eerste schrijfopdracht toe ter voorbereiding van onze eerste sessie.

Deep-dive

In twee verschillende sessies van +- 1 uur per stuk gaan we dieper duiken in hoe jij als persoon in elkaar zit en welke levensthema’s voor jou belangrijk zijn. De sessies bereid je voor met gerichte, originele schrijfopdrachten, die we tijdens de sessies zullen bespreken.

Jouw personal roadmap

Na onze sessies ga ik voor je aan de slag om een personal roadmap op te stellen: een document waarin ik jouw kernkwaliteiten uitlicht en je herinner aan je valkuilen. Ook neem ik de actiepunten die we samen hebben besproken mee in dit document, zodat jij weer stappen kan gaan zetten op jouw road to success.

Terugblik

Een maand nadat je de personal roadmap van mij hebt ontvangen houden we een terugbliksessie. Hierin bespreken we wat je uit de sessies hebt meegenomen en hoe het ervoor staat met de weg die je aan het afleggen bent. Dit is hét moment om al je brandende vragen nog te stellen zodat jij de weg die je bewandelt eventueel kan bijsturen.

ZIJ GINGEN JE VOOR

Lovende woorden

“Ik leerde weer eens dat schrijven dingen in je losmaakt die je eerder had weggestopt"

Zelf vond ik het schrijven an sich eigenlijk al een eyeopener – de opdrachten zetten me meteen aan het denken. Zo leerde ik weer eens dat het schrijven dingen in je losmaakt die je eerder had weggestopt. Heel waardevol!

– ANGÉLICA, FOTOGRAFE –

“De schrijfoefeningen zetten me aan het denken”

Wat ben ik positief verrast! De schrijfoefeningen zetten me aan het denken en aan het werk, ik kijk kritisch naar mezelf met compassie en liefde. Vooral het schrijven van de liefdesbrief werkt confronterend en verhoogt mijn zelfvertrouwen, omdat ik over mezelf vertel wat er allemaal goed en mooi aan mezelf is.

– SANDRA, VIRTUAL ASSISTANT –

“Ik zou iedereen dit aanraden als je jezelf nog beter wil leren kennen en af wil rekenen met alle negatieve stemmetjes in je hoofd”

Ik heb inzicht gekregen in hoe ik ben als mens en hoe ik gevormd ben door mijn omgeving. Ook werd ik weer met de neus op de feiten gedrukt waar nog werk aan de winkel is. Ik heb lang geworsteld met de vraag: “Wat zijn mijn kernwaarden?” Dankzij Rachel ken ik ze nu. Ik zou iedereen dit aanraden, zeker als je jezelf door het schrijven nog beter wilt leren kennen en je af wilt rekenen met alle negatieve stemmetjes in je hoofd.

– ILONE, BLOGGER –

QUESTIONS BEFORE YOU COMMIT?

Frequently Asked Questions

Wat houdt teksttherapie in?

Teksttherapie is het gericht en effectief inzetten van schrijfmethodiek om aan jezelf te werken. Het is heel geschikt voor (zelf)reflectie, omdat het je de mogelijkheid biedt je gedachten op papier te zetten en zo overzicht en rust voor jezelf te creëren terwijl je nadenkt over persoonlijke vraagstukken. Zo leer je jezelf steeds beter kennen!

Wat nu als ik na de terugbliksessie nog meer hulp nodig heb?

Als je merkt dat je na de terugbliksessie nog wat meer begeleiding nodig hebt, is dat natuurlijk geen enkel probleem! We kunnen in overleg extra sessie(s) teksttherapie inplannen waarin we met elkaar gaan werken aan de belemmerende gedachten/obstakels die er nu voor zorgen dat jij jouw gestelde doelen nog niet kan behalen. 

Moet ik goed kunnen schrijven om teksttherapie te volgen?

Zeker niet! Het maken van de schrijfopdrachten gaat niet om het zo mooi mogelijk opschrijven van wat er in je hoofd zit, maar om het daadwerkelijke opschrijven. Het gaat om gedachten vertalen naar woorden op het papier en ieder doet dat op zijn eigen manier. Dat maakt het juist zo therapeutisch: er is geen goed of fout. 

Kan ik de teksttherapie ook combineren met Persoonlijke Kracht-coaching?

Absoluut! De Persoonlijke Kracht-coaching kan een heel mooi beginpunt zijn voor een teksttherapie-traject, juist omdat dit je ook enorm inzicht geeft in jou als persoon en de krachten die je bezit. Geef het daarom vooral aan tijdens onze Creative Coffee Call als je interesse hebt in beide coachingsvormen. 

INVESTERING

Wat kost het Teksttherapie-traject?

€659,-

4 contactmomenten, verdeeld over 2-3 maanden (kennismaking, teksttherapiesessies, terugbliksessie)

excl. btw voor ondernemers, incl. 21% btw voor particulieren