DURF IN JE EIGEN KRACHT TE STAPPEN

Laat jouw unieke, Persoonlijke Kracht zien

Wat maakt jou en jouw bedrijf uniek? Hoe straal jij uit welke (verborgen) kwaliteiten je bezit en hoe kan je die inzetten om je (ondernemers)dromen waar te maken? Met creatieve, kleurrijke persoonlijkheidscoaching krijg je antwoord op deze vragen!

Krachtig en authentiek jezelf zijn

Als ondernemer draait het allemaal om jou: jij bent de kern van en de drijvende kracht achter jouw bedrijf. Succes behaal je dan ook door krachtig en authentiek jezelf te zijn. Door volledig te omarmen waar je voor staat en dat uit te stralen naar anderen. Maar hoe je dat moet doen, dat is de uitdaging… Herkenbaar?

=

Je wil jouw bedrijf sterk neerzetten

Jij bent je bedrijf. Je ademt wat je doet. Je wil dat anderen voelen wat jij doet, wat jij voor hen kan betekenen. Je wil echt een bijdrage leveren. Daarvoor moet je jouw bedrijf sterk profileren. Maar je weet niet waar je moet beginnen…

=

Je wil jezelf kunnen onderscheiden

De dertiende in een dozijn, dat wil niemand zijn. Jij wil laten zien waarom jij en jouw bedrijf anders zijn dan anderen. Je wil jouw authenticiteit kunnen ownen en écht kunnen uitstralen waar je voor staat.

=

Je hebt een confidence boost nodig

Je wil wel zichtbaar zijn, maar je durft stiekem nog niet zo goed. Lijkt wat ik doe niet te veel op wat anderen doen? Zitten ze wel op mij te wachten? Kortom, jij kan wel een flinke confidence boost gebruiken. 

LOOK NO FURTHER…

Wat levert Persoonlijke Kracht-coaching je op?

=

Inzicht

Jouw unieke krachten en de USP’s van jouw bedrijf op een presenteerblaadje krijgen, hoe fijn is dat? Door de Persoonlijke Kracht-coaching krijg je inzicht in wat jou als mens én als ondernemer vormt, wat jou drijft en welke kleuren daarbij passen. Bereid je voor op veel ‘Aha!–momenten.

=

Zelfvertrouwen

Wat kan je nu meer zelfvertrouwen geven dan van een ander horen wat jou uniek maakt als persoon en waar je goed in bent? Precies! Na de coaching blaak jij van het zelfvertrouwen en weet je precies wie jij bent als persoon en waar jij met jouw onderneming voor staat. 

=

Kleurenpalet

Je onderscheiden van de rest, dat doe je door jouw eigen persoonlijke branding! Dankzij deze persoonlijkheidsanalyse op basis van kleur ga jij straks weg met een kleurenpalet van welgeteld 5 kleuren die weergeven waar jij als persoon/ondernemer voor staat. Ideaal dus voor jouw branding!

=

Praktische tips

Natuurlijk blijft het niet alleen bij informatie. Je wil immers ook weten hoe je met die informatie verder kan. De praktische tips zijn dan ook het klapstuk om jou te helpen de volgende stap(pen) te zetten. 

HOW IT WORKS

Mijn werkwijze

Intake

Als het goed is heb je jouw intakegesprek al met Hester gehad. Op basis daarvan spreken Hester en ik met elkaar door waar we tijdens deze reading de focus op gaan leggen. Heb ik nog extra informatie van je nodig? Dan neem ik even kort (telefonisch) contact met je op om het eea door te spreken. Uiteraard ontvang je van mij ook de link om de Persoonlijke Kracht-test te maken.

De Persoonlijke Kracht-test

Na het maken van de test duiken we samen dieper de resultaten in. We gaan kijken naar wat jouw unieke krachten zijn en hoe je die strategisch kan inzetten voor jouw bedrijf. Dat doen we aan de hand van kleuren, die je kan gebruiken om jouw (personal) branding krachtig en authentiek neer te zetten. De sessie duurt +-1,5 uur. 

Jouw persoonlijke roadmap

Na de Persoonlijke Kracht-sessie ontvang je van mij jouw persoonlijke roadmap, een document waarin je alle informatie over jouw kleuren, krachten en de bijbehorende actiepunten kan terugvinden. Dit document bespreek ik ook met Hester, zodat zij op basis van jouw persoonlijke uitslag met jouw branding aan de slag kan.

LET’S GET CREATIVE

Je kan natuurlijk gewoon kleuren kiezen die je mooi vindt…

Maar laten we eerlijk zijn: als je écht wil opvallen, zal je volledig in je kracht moeten gaan staan. Door precies te weten wie je bent en waar je voor staat, kan je dat ook uitstralen naar je (potentiële) klanten. En hoe kan je dat nu beter doen dan door kleuren te gebruiken voor je personal branding die precies passen bij jou als persoon? Dankzij de Persoonlijke Kracht-coaching kan ik je laten zien hoe je in de kern in elkaar zit en waar jouw vlammetje van gaat branden, zodat je jouw (online) profilering ijzersterk kan neerzetten en mensen kan meenemen in jouw missie. 

HEB JE NOG VRAGEN?

Frequently Asked Questions

Waar is de Persoonlijke Kracht-coaching op gebaseerd?

In de Persoonlijke Kracht-coaching worden elementenleer en kleurenleer gecombineerd om jou inzicht te geven in hoe jij als persoon in elkaar zit en hoe je dat kan vertalen naar jouw business. Als Persoonlijke Kracht-coach laat ik jou kennismaken met de kleuren die jou als persoon typeren en de psychologie die daarachter zit. Zo kan jij die kleuren in jouw branding gaan gebruiken om in jouw kracht te gaan staan en je dromen waar te maken!

Wat maakt de Persoonlijke Kracht-test anders dan andere persoonlijkheidstesten?

De Persoonlijke Kracht-test is voornamelijk gefocust op het uitlichten van jouw unieke krachten en besteedt minder aandacht aan jouw eventuele minpunten. Daarnaast krijg je direct een heel praktische en effectieve tool mee om gelijk met jouw kernkrachten aan de slag te gaan: kleur! Ideaal voor je personal branding, dus… 😉

INVESTERING

Wat kost de Persoonlijke Kracht-coaching?

€179,-

Persoonlijke Kracht-sessie en persoonlijke roadmap met jouw eigen kleuren/krachten

excl. btw