ZET JEZELF EN JE BEDRIJF KRACHTIG NEER

Laten we unieke content creëren

Authentieke content die volledig aansluit bij jou en jouw bedrijf, dat wil natuurlijk iedereen. Jij wil jouw content kunnen ademen en met trots kunnen delen. Daar wil ik je graag bij helpen!

Deel jouw (succes)verhaal met de wereld

Jij hebt een fantastisch verhaal te vertellen en een sterke boodschap te delen. Dat is immers waarom jij jouw business bent gestart. Je weet alleen niet goed hoe; er zijn zoveel verschillende manieren, maar welke past het beste bij jou en jouw bedrijf? Wat is jouw succesformule?

=

Je wil jouw boodschap kunnen voelen

Alles wat je communiceert moet je kunnen doorvoelen, kunnen ademen. Je wil delen waar jij volledig achter staat, met trots. Dat gevoel heb je nu totaal niet, het lijkt niet te kloppen.

=

Je wil niet opgaan in de massa

Iedereen lijkt tegenwoordig hetzelfde te doen. Dezelfde doelen, dezelfde aanpak. Jij voelt daar niets voor. Je hebt jouw eigen drijfveren en wil unieke content die daarbij aansluit. Die helpt jou je onderscheiden!

=

Je wil je kostbare tijd niet verspillen

Je bent heel goed in wat je doet en dat doe je ook het liefst. Content maken kost je tijd en energie. Tijd en energie die je liever besteedt aan jouw core business. Dat snap ik helemaal!

LOOK NO FURTHER

Wat levert Colourful Content je op?

=

Een ijzersterke boodschap

Jij hebt een uniek verhaal en dat gaan we op de beste, meest bij jou passende manier naar buiten brengen. Jouw klanten kunnen straks met geen mogelijkheid meer om jou heen, want jouw boodschap geeft ze energie!

=

Zelfvertrouwen

Als je weet waar je voor staat en waarom je doet wat je doet, voel je je zeker. Kan je dat ook nog eens enorm goed aan anderen vertellen, dan blaak je van het zelfvertrouwen! Kom maar door met die unieke content…

=

Meer klanten

Een ijzersterke boodschap én een stralende ondernemer; niets is aantrekkelijker. Met de juiste content en mindset bereik en overtuig jij jouw klanten moeiteloos. 

HOW IT WORKS

Mijn werkwijze

Kennismaking

We maken kennis tijdens een korte call van 30 minuten. Daarin bespreken we jouw wensen en verwachtingen. Als we met elkaar matchen, stel ik een passende offerte voor je op. 

Persoonlijke Kracht-test

Om jouw content zo authentiek mogelijk te maken, maak je allereerst de Persoonlijke Kracht-test. De resultaten bespreken we samen om te zien waar jouw unieke krachten – jouw persoonlijke USP’s – liggen en waar we in jouw communicatie de nadruk op willen leggen. 

Content creëren

Let’s get creative: we gaan aan de slag om jouw content te creëren. Op basis van jouw kernwaarden en boodschap die je wil uitdragen ga ik voor je aan de slag om jouw content te maken.

Evaluatie

Ik geloof erin dat bijstellen de sleutel tot succes kan zijn. Daarom ben ik een voorstander van regelmatig evalueren tijdens onze samenwerking. Een evaluatie helpt ons bepalen of we nog steeds de goede richting opgaan. 

TIJD OM IN ACTIE TE KOMEN

Je kan het natuurlijk ook nog zelf proberen…

Maar laten we eerlijk zijn: je haalt niet bepaald energie uit het zelf schrijven van al je teksten. Of je komt er simpelweg niet aan toe, want je hebt het veel te druk met je core business. Daarom zet je vaak snel iets in elkaar, want dan staat het er maar. Maar of het nu volledig in lijn is met jou en ervoor zorgt dat je het beste uit je teksten haalt…? Waarschijnlijk niet. Met mijn jarenlange ervaring als tekstschrijver én mijn rol als Persoonlijke Kracht-coach kan ik putten uit de gouden combinatie: teksten schrijven die niet alleen lekker bekken maar ook nog eens volledig passen bij wie jij bent als persoon/ondernemer. Iets wat jou waarschijnlijk veel te veel van je kostbare tijd kost…

HEB JE NOG VRAGEN?

Frequently Asked Questions

Wat valt er allemaal onder Colourful Content?

Colourful Content is behoorlijk breed, ik kan je op meerdere vlakken helpen. Zo kan ik teksten voor je opstellen en vertalen (denk aan websiteteksten, blogs, brochureteksten, videoscripts, social media teksten, etc.) en je advies geven over jouw creatieve strategie. Wil je ook grafische elementen laten creëren? Dan schakel ik een van mijn creatieve partners voor je in! 

Waarom hanteer je geen vaste prijzen?

Iedere contentsamenwerking is uniek. Een vaste prijs hiervoor aanbieden is dan ook niet handig, want ieders behoeften hierin verschillen. Een contentsamenwerking bij mij is dan ook maatwerk, samen kijken we naar jouw behoeften en wensen. Op basis daarvan stel ik dan een passende offerte voor je samen. 

Hoe ziet een contentsamenwerking eruit?

Het liefst ga ik langdurige samenwerkingen aan. Dat geeft ons namelijk de mogelijkheid om echt jouw kern naar voren te brengen en jouw tone of voice volledig in al jouw (creatieve) uitingen door te trekken. Natuurlijk kan je ook bij mij terecht voor slechts het opstellen van je websiteteksten, maar het is natuurlijk fijner om dezelfde stijl aan te houden voor alles wat je namens jouw bedrijf naar buiten brengt. 

INVESTERING

Wat kost Colourful Content?

Prijs op aanvraag

Voor Colourful Content hanteer ik prijzen op aanvraag. Vraag hieronder een kennismakingsgesprek aan zodat ik je passende informatie kan verschaffen.

Prijzen zijn excl. btw

Vraag een kennismaking aan

15 + 4 =